De doelstelling om in 2010 een EBITDA van 17 mld te realiseren werd echter losgelaten. In de plaats daarvan kwam de nieuwe doelstelling, nl. een EBITDA tussen 17 en 18 mld EUR in 2011. De facto wordt de oorpronkelijke doelstelling dus met één jaar vooruitgeschoven.

Het bedrijf is financieel gezond, zo stelt SG Private Banking vast. Desondanks ligt de nettoschuld wat hoger dan de verwachting. De analisten van de bank stemmen hun koersdoel af op de nieuwe guidance, waarbij ze voor de waardering ook wat strenger zijn dan voorheen.

Tegen het bekomen koersdoel van 33 EUR (voorheen 40 EUR) zou het aandeel verhandeld worden tegen 1,25 keer de boekwaarde '08A en zou het dividendrendement, uitgaande van een stabiel divdend van 1,40 EUR per aandeel meer dan 4% bedragen. SG Private Banking bevestigt het koopadvies.

De doelstelling om in 2010 een EBITDA van 17 mld te realiseren werd echter losgelaten. In de plaats daarvan kwam de nieuwe doelstelling, nl. een EBITDA tussen 17 en 18 mld EUR in 2011. De facto wordt de oorpronkelijke doelstelling dus met één jaar vooruitgeschoven.Het bedrijf is financieel gezond, zo stelt SG Private Banking vast. Desondanks ligt de nettoschuld wat hoger dan de verwachting. De analisten van de bank stemmen hun koersdoel af op de nieuwe guidance, waarbij ze voor de waardering ook wat strenger zijn dan voorheen. Tegen het bekomen koersdoel van 33 EUR (voorheen 40 EUR) zou het aandeel verhandeld worden tegen 1,25 keer de boekwaarde '08A en zou het dividendrendement, uitgaande van een stabiel divdend van 1,40 EUR per aandeel meer dan 4% bedragen. SG Private Banking bevestigt het koopadvies.