In het op 31 maart afgesloten kwartaal werd nog een omzet van €11 mrd gerealiseerd, tegenover €14,6 mrd in dezelfde periode twaalf maanden geleden. Het bedrijf verwacht dit jaar verlieslatend te blijven, de visibiliteit op de markt blijft erg gering.

Vorig jaar liet Peugeot Citroen al een verlies van €343 mln optekenen. In Europa daalden de verkopen van het bedrijf in het eerste kwartaal met 19,20%, zo bleek uit de cijfers die de EAMA bekendmaakte. Daarmee deden de Fransen het veel slechter dan bijvoorbeeld Volkswagen en Fiat.

In het op 31 maart afgesloten kwartaal werd nog een omzet van €11 mrd gerealiseerd, tegenover €14,6 mrd in dezelfde periode twaalf maanden geleden. Het bedrijf verwacht dit jaar verlieslatend te blijven, de visibiliteit op de markt blijft erg gering. Vorig jaar liet Peugeot Citroen al een verlies van €343 mln optekenen. In Europa daalden de verkopen van het bedrijf in het eerste kwartaal met 19,20%, zo bleek uit de cijfers die de EAMA bekendmaakte. Daarmee deden de Fransen het veel slechter dan bijvoorbeeld Volkswagen en Fiat.