J.C. Parets, technisch analist bij Eagle Bay Capital, is van mening dat dit verkoopsignaal bij het zilver ook de goudprijs verder naar omlaag kan drukken. Hij waarschuwt dat ook de goudmijnaandelen nog steeds gevaar lopen, van bodemvorming is daar gen sprake.

De Market Vectors Gold Miners ETF is dit jaar met bijna 15% gestegen, maar die winst kan snel weer verloren gaan. Wie toch aanwezig wil blijven in de edelmetalen, mag de voorkeur geven aan palladium boven goud en zilver. Vooral de dollar speelt goud en zilver parten.

J.C. Parets, technisch analist bij Eagle Bay Capital, is van mening dat dit verkoopsignaal bij het zilver ook de goudprijs verder naar omlaag kan drukken. Hij waarschuwt dat ook de goudmijnaandelen nog steeds gevaar lopen, van bodemvorming is daar gen sprake. De Market Vectors Gold Miners ETF is dit jaar met bijna 15% gestegen, maar die winst kan snel weer verloren gaan. Wie toch aanwezig wil blijven in de edelmetalen, mag de voorkeur geven aan palladium boven goud en zilver. Vooral de dollar speelt goud en zilver parten.