De Euro Stoxx 50 Index stond bij de opening iets meer dan anderhalf procent in het rood. Vooral energiegerelateerde bedrijven - bedrijven die iets met kernenergie te maken hebben - krijgen klappen. Onder andere E.ON, Areva en EdF krijgen rake klappen.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer anderhalf procent. Daarmee valt de index terug in de richting van de kaap van 2600.

Het zijn met name de financials die zwak op koers liggen, met KBC als grootste verliezer. De verkoop van KBL European Private Bankers aan de Hinduja Group gaat niet door, zo werd vanmorgen bekendgemaakt.

De Euro Stoxx 50 Index stond bij de opening iets meer dan anderhalf procent in het rood. Vooral energiegerelateerde bedrijven - bedrijven die iets met kernenergie te maken hebben - krijgen klappen. Onder andere E.ON, Areva en EdF krijgen rake klappen. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer anderhalf procent. Daarmee valt de index terug in de richting van de kaap van 2600. Het zijn met name de financials die zwak op koers liggen, met KBC als grootste verliezer. De verkoop van KBL European Private Bankers aan de Hinduja Group gaat niet door, zo werd vanmorgen bekendgemaakt.