Eén daarvan komt van optionMONSTER Jon Najarian van optionMONSTER, die er niet zo zeker van is dat de goudprijs zal stijgen wanneer er een militaire interventie in Syrië begint. Verkoop uw goud zo snel mogelijk als de raketten boven Syrië vliegen, zo luidt het advies van Najarian.

Hij is van mening dat er momenteel heel andere factoren de goudprijs bepalen, waarbij op de eerste plaats wordt verwezen naar de situatie rond het taperen van de FED. Najarian is van mening dat de goudprijs in reactie op de gebeurtenissen in Syrië zal dalen, wat er in dat land ook gebeurt.

Eén daarvan komt van optionMONSTER Jon Najarian van optionMONSTER, die er niet zo zeker van is dat de goudprijs zal stijgen wanneer er een militaire interventie in Syrië begint. Verkoop uw goud zo snel mogelijk als de raketten boven Syrië vliegen, zo luidt het advies van Najarian. Hij is van mening dat er momenteel heel andere factoren de goudprijs bepalen, waarbij op de eerste plaats wordt verwezen naar de situatie rond het taperen van de FED. Najarian is van mening dat de goudprijs in reactie op de gebeurtenissen in Syrië zal dalen, wat er in dat land ook gebeurt.