Ook het verlies van de BEL 20 loopt op tot in deze orde van grootte, zonder dat er belangrijke bewegers zijn binnen de index.

In september moeten de Duitsers naar de stembus voor de verkiezing van een nieuwe Bundestag. Met nog zes maanden te gaan, lijkt de verkiezingsstrijd te zijn losgebarsten.

De inzet is namelijk hoog, want Angela Merkel beseft maar al te goed dat de anti-Europese gevoelens in haar land toenemen.

De uitslag van de Duitse verkiezingen kan ook voor Europa van doorslaggevend belang zijn. Merkel deed gisteren een oproep aan de werkgevers voor een meer vrouwvriendelijke HR-politiek, wat haar meteen op het commentaar kwam te staan dat ze al volop met de verkiezingsstrijd in haar hoofd zit.

Ook het verlies van de BEL 20 loopt op tot in deze orde van grootte, zonder dat er belangrijke bewegers zijn binnen de index. In september moeten de Duitsers naar de stembus voor de verkiezing van een nieuwe Bundestag. Met nog zes maanden te gaan, lijkt de verkiezingsstrijd te zijn losgebarsten. De inzet is namelijk hoog, want Angela Merkel beseft maar al te goed dat de anti-Europese gevoelens in haar land toenemen. De uitslag van de Duitse verkiezingen kan ook voor Europa van doorslaggevend belang zijn. Merkel deed gisteren een oproep aan de werkgevers voor een meer vrouwvriendelijke HR-politiek, wat haar meteen op het commentaar kwam te staan dat ze al volop met de verkiezingsstrijd in haar hoofd zit.