Wanneer de verkiezing van Narendra Modi India verandert, zal ze inderdaad ook de wereld veranderen. Belangrijk is op de eerste plaats dat de verkiezingen in India vreedzaam zijn verlopen, wat al merkwaardig is in een land met zoveel inwoners waar nog zoveel armoede heerst.

Ten tweede krijgt de regerende Congress partij het deksel op de neus, dat nu in de oppositie de kans krijgt om zich te ontworstelen aan de Gandhi familie. Tenslotte is Modi niet verkozen vanwege zijn kaste of zijn afkomst, maar vanwege hetgeen hij verwezenlijkt heeft. Daar kunnen India en de rest van de wereld uiteindelijk alleen maar beter van worden.

Wanneer de verkiezing van Narendra Modi India verandert, zal ze inderdaad ook de wereld veranderen. Belangrijk is op de eerste plaats dat de verkiezingen in India vreedzaam zijn verlopen, wat al merkwaardig is in een land met zoveel inwoners waar nog zoveel armoede heerst. Ten tweede krijgt de regerende Congress partij het deksel op de neus, dat nu in de oppositie de kans krijgt om zich te ontworstelen aan de Gandhi familie. Tenslotte is Modi niet verkozen vanwege zijn kaste of zijn afkomst, maar vanwege hetgeen hij verwezenlijkt heeft. Daar kunnen India en de rest van de wereld uiteindelijk alleen maar beter van worden.