Bank Degroof realiseerde nog op de kwartaal- en jaarcijfers die Solvay gisterenmorgen voor het slot van de beurs bekendmaakte. De reactie was positief, er was sprake van goede operationele resultaten. Vooral de free cash flow generation van 3 euro kwam duidelijk boven de verwachtingen uit.

Ook op de verkoop van de PVC assets in Zuid-Amerika werd positief gereageerd. Solvay noteert nu aan EV/EBITDA adj. multiples die conform de verwachtingen waren, wat betekent dat de succesvolle integratie van Rhodia verrekend zit in de koers. Het advies luidt houden, met een verhoogd koersdoel van 120 euro.

Bank Degroof realiseerde nog op de kwartaal- en jaarcijfers die Solvay gisterenmorgen voor het slot van de beurs bekendmaakte. De reactie was positief, er was sprake van goede operationele resultaten. Vooral de free cash flow generation van 3 euro kwam duidelijk boven de verwachtingen uit. Ook op de verkoop van de PVC assets in Zuid-Amerika werd positief gereageerd. Solvay noteert nu aan EV/EBITDA adj. multiples die conform de verwachtingen waren, wat betekent dat de succesvolle integratie van Rhodia verrekend zit in de koers. Het advies luidt houden, met een verhoogd koersdoel van 120 euro.