Panoli is de grootste vestiging van Solvay wereldwijd voor deze twee innovatieve ultrahoogwaardige polymeren die zich bovenaan de prestatiepiramide van kunststoffen bevinden.

Bijna de helft van de capaciteitsverhoging is al uitgevoerd en in dienst genomen. De tweede fase zal tegen midden 2013 afgerond zijn en zal de vestiging in staat stellen om te blijven voldoen aan de groeiende vraag.

De polymeren worden voor een breed gamma toepassingen en veel industries gebruikt zoals de luchtvaart, de auto-industrie (bijv. mechanische auto-onderdelen), de gezondheidszorg (medische uitrustingen en herbruikbare medische apparaten), elektronica, de olie- en gasexploratie en -ontginning en procesindustries zoals de halfgeleiders (het testen van chips en het maken van wafers).

Uitbreiding past perfect in de strategie, Solvay zoekt snellere groei

De uitbreiding past volgens Bank Degroof perfect in de strategie van het bedrijf om te investeren in producten met groeipotentieel waar hogere marges vallen te rapen.

Het advies houden blijft gehandhaafd, maar het koersdoel wordt opgetrokken van 88 naar 95 euro. De analisten van deze bank zien dus nog altijd opwaarts potentieel bij dit aandeel.

Panoli is de grootste vestiging van Solvay wereldwijd voor deze twee innovatieve ultrahoogwaardige polymeren die zich bovenaan de prestatiepiramide van kunststoffen bevinden. Bijna de helft van de capaciteitsverhoging is al uitgevoerd en in dienst genomen. De tweede fase zal tegen midden 2013 afgerond zijn en zal de vestiging in staat stellen om te blijven voldoen aan de groeiende vraag. De polymeren worden voor een breed gamma toepassingen en veel industries gebruikt zoals de luchtvaart, de auto-industrie (bijv. mechanische auto-onderdelen), de gezondheidszorg (medische uitrustingen en herbruikbare medische apparaten), elektronica, de olie- en gasexploratie en -ontginning en procesindustries zoals de halfgeleiders (het testen van chips en het maken van wafers). Uitbreiding past perfect in de strategie, Solvay zoekt snellere groeiDe uitbreiding past volgens Bank Degroof perfect in de strategie van het bedrijf om te investeren in producten met groeipotentieel waar hogere marges vallen te rapen. Het advies houden blijft gehandhaafd, maar het koersdoel wordt opgetrokken van 88 naar 95 euro. De analisten van deze bank zien dus nog altijd opwaarts potentieel bij dit aandeel.