Dit tweede dividendvoorschot, dat zal worden uitbetaald op 27 december 2012, bedraagt 1,81 EUR bruto per aandeel.

De Raad heeft een nieuw tijdschema goedgekeurd voor de betaling van dividendvoorschotten: vanaf nu zal het tweede dividendvoorschot worden betaald in december en het eerste in september.

Rekening houdend met het eerste dividendvoorschot dat werd beslist in augustus, is het totale dividend stabiel ten opzichte van het voorgaande boekjaar, te weten 4,53 EUR bruto per aandeel.

Koers kan nog beter

Tom Simonts van KBC Securities merkt op dat Solvac sinds het optrekken van het koersdoel op 5 september beter presteerde dan het marktgemiddelde.

Inmiddels werd het koersdoel verder opgetrokken van 110 naar 125 euro. Ook het advies gaat naar omhoog, meer bepaald van houden naar opbouwen.

Dit tweede dividendvoorschot, dat zal worden uitbetaald op 27 december 2012, bedraagt 1,81 EUR bruto per aandeel. De Raad heeft een nieuw tijdschema goedgekeurd voor de betaling van dividendvoorschotten: vanaf nu zal het tweede dividendvoorschot worden betaald in december en het eerste in september. Rekening houdend met het eerste dividendvoorschot dat werd beslist in augustus, is het totale dividend stabiel ten opzichte van het voorgaande boekjaar, te weten 4,53 EUR bruto per aandeel.Koers kan nog beter Tom Simonts van KBC Securities merkt op dat Solvac sinds het optrekken van het koersdoel op 5 september beter presteerde dan het marktgemiddelde. Inmiddels werd het koersdoel verder opgetrokken van 110 naar 125 euro. Ook het advies gaat naar omhoog, meer bepaald van houden naar opbouwen.