Dit contract werd afgesloten met een farmaceutisch bedrijf. De nieuwe site is gelocaliseerd op Brucargo West, aansluitend bij het voordien aangekondigde project bij Brucargo West dat werd ontwikkeld voor DHL Global Forwarding (23,000m² warehouses, 5,300m² offices).

Betaling concessie fee slechts bij komst huurder

In tegenstelling tot de overeenkosmt afgesloten met Brussels Airport rond DHL Global Forwarding is de concessie fee slechts verschuldiging bij de komst van de huurder. Met Brussels Airport werd een overeenkomst voor een periode van 50 jaar afgesloten, waarbij er ruimte is voor een verlenging.

Volgens Overlaet-Michiels kadert deze expansie logischerwijs in de strategie die Montea op Brussels Airport ontplooit. Het advies houden voor het aandeel blijft gehouden, het koersdoel voor de vastgoedbevak wordt opgetrokken van 25 euro eerst tot 26 euro nu.

Dit contract werd afgesloten met een farmaceutisch bedrijf. De nieuwe site is gelocaliseerd op Brucargo West, aansluitend bij het voordien aangekondigde project bij Brucargo West dat werd ontwikkeld voor DHL Global Forwarding (23,000m² warehouses, 5,300m² offices). Betaling concessie fee slechts bij komst huurderIn tegenstelling tot de overeenkosmt afgesloten met Brussels Airport rond DHL Global Forwarding is de concessie fee slechts verschuldiging bij de komst van de huurder. Met Brussels Airport werd een overeenkomst voor een periode van 50 jaar afgesloten, waarbij er ruimte is voor een verlenging. Volgens Overlaet-Michiels kadert deze expansie logischerwijs in de strategie die Montea op Brussels Airport ontplooit. Het advies houden voor het aandeel blijft gehouden, het koersdoel voor de vastgoedbevak wordt opgetrokken van 25 euro eerst tot 26 euro nu.