In het eerste halfjaar van boekjaar 2013/2014 realiseerde KBC Ancora een positief resultaat van 37,0 miljoen euro, ten opzichte van een negatief resultaat van 16,0 miljoen euro over dezelfde periode van het vorige boekjaar. De resultaten werden afgelopen vrijdag bekendgemaakt.

Dit resultaat werd in hoofdzaak bepaald door eenmalige resultaten naar aanleiding van de verkoop van KBC Groep-aandelen en de inkoop van een lening in november 2013. Bank Degroof handhaaft een advies reduce voor KBC Ancora, maar verhoogt het koersdoel van 20 naar 23 euro.

In het eerste halfjaar van boekjaar 2013/2014 realiseerde KBC Ancora een positief resultaat van 37,0 miljoen euro, ten opzichte van een negatief resultaat van 16,0 miljoen euro over dezelfde periode van het vorige boekjaar. De resultaten werden afgelopen vrijdag bekendgemaakt. Dit resultaat werd in hoofdzaak bepaald door eenmalige resultaten naar aanleiding van de verkoop van KBC Groep-aandelen en de inkoop van een lening in november 2013. Bank Degroof handhaaft een advies reduce voor KBC Ancora, maar verhoogt het koersdoel van 20 naar 23 euro.