Volgens sommige analisten is het sentiment op de Europese beurzen té optimistisch, rekening gehouden met de moeilijke economische omstandigheden. Een verdere stijging van de koersen zou eerder een kans geven om te verkopen dan om te kopen.

ING publiceerde vandaag een positief rapport over Euronav, dit naar aanleiding van de publicatie van de kwartaalcijfers eergisteren. Er is duidelijk een verbetering merkbaar, hoewel het nog een tijd kan duren alvorens het bedrijf opnieuw winstgevend wordt. Het koopadvies blijft staan, het koersdoel wodrt opgetrokken van 5 naar 6 euro.

Volgens sommige analisten is het sentiment op de Europese beurzen té optimistisch, rekening gehouden met de moeilijke economische omstandigheden. Een verdere stijging van de koersen zou eerder een kans geven om te verkopen dan om te kopen. ING publiceerde vandaag een positief rapport over Euronav, dit naar aanleiding van de publicatie van de kwartaalcijfers eergisteren. Er is duidelijk een verbetering merkbaar, hoewel het nog een tijd kan duren alvorens het bedrijf opnieuw winstgevend wordt. Het koopadvies blijft staan, het koersdoel wodrt opgetrokken van 5 naar 6 euro.