ABN Amro denkt echter dat Hennes & Mauritz relatief weinig last zal krijgen van de economische crisis. De hoofdmarkt van de onderneming, Duitsland, doet het beduidend beter dan Spanje, waar Inditex zwaar op leunt.

Daarnaast blijven de afgegeven groeidoelen van Hennes & Mauritz intact nu het bedrijf zich ook richt op China en Rusland. ABN Amro ziet de kortetermijnzwakte van het aandeel dus als een kans om in te stappen, en zetten het fonds op de Recommended List. Daarnaast stellen ze het koersdoel licht naar boven bij, tot SEK 380.

ABN Amro denkt echter dat Hennes & Mauritz relatief weinig last zal krijgen van de economische crisis. De hoofdmarkt van de onderneming, Duitsland, doet het beduidend beter dan Spanje, waar Inditex zwaar op leunt. Daarnaast blijven de afgegeven groeidoelen van Hennes & Mauritz intact nu het bedrijf zich ook richt op China en Rusland. ABN Amro ziet de kortetermijnzwakte van het aandeel dus als een kans om in te stappen, en zetten het fonds op de Recommended List. Daarnaast stellen ze het koersdoel licht naar boven bij, tot SEK 380.