KBC Securities merkte op dat EVS een goede trading update gaf, zij het dat het orderboekje wat licht uitviel. Het houdenadvies blijft gehandhaafd, dit in afwachting van opnieuw een geschikte instapkans.

Bank Degroof kon alleen maar bevestigen dat EVS goede resultaten bekendmaakte, die een rating 'accumulate' en een koersdoel van 40 euro voor het aandeel rechtvaardigen.

ING merkte op dat het tegenvallend orderboekje de goede resultaten van EVS neutraliseerde. Het koopadvies blijft staan, terwijl het koersdoel werd verhoogd tot 44 euro.

KBC Securities merkte op dat EVS een goede trading update gaf, zij het dat het orderboekje wat licht uitviel. Het houdenadvies blijft gehandhaafd, dit in afwachting van opnieuw een geschikte instapkans. Bank Degroof kon alleen maar bevestigen dat EVS goede resultaten bekendmaakte, die een rating 'accumulate' en een koersdoel van 40 euro voor het aandeel rechtvaardigen. ING merkte op dat het tegenvallend orderboekje de goede resultaten van EVS neutraliseerde. Het koopadvies blijft staan, terwijl het koersdoel werd verhoogd tot 44 euro.