Het ziet er steeds meer naar uit dat Griekenland nogmaals hulp nodig heeft. Bovendien wil de Griekse premier Samaras bij de Duitsers aandringen op een verlenging van de looptijd die land krijgt om orde op zaken te stellen.

Duitsland begint de Grieken echter spuugzat te worden. Die hebben tot dusver wel veel verteld, maar weinig of niets gedaan.

Verschillende Duitse politici hebben tijdens het afgelopen weekend laten weten dat er geen sprake kan zijn van het opbrengen van extra steun voor Griekenland.

Voorlopig gaat de aandacht deze week nog uit naar enkele interessante Belgische bedrijfsresultaten.

Ablynx rapporteert op 22 augustus

Ablynx deelt mee dat haar halfjaarresultaten zullen worden bekendgemaakt op woensdag 22 augustus 2012, na beurs.

Dr Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, zal op donderdag 23 augustus 2012 om 16 uur Belgische tijd in een telefoon- en webcastconferentie de resultaten toelichten, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie.

Om in te bellen voor de telefoonconferentie, gelieve volgend nummer te vormen: +32 (0)2 400 34 63.

De presentatie over de resultaten zal vóór aanvang van de conferentie beschikbaar zijn op Ablynx' website, www.ablynx.com. De presentatie zal live worden uitgezonden en is toegankelijk via deze link.

Deelnemers worden aangeraden om ten minste 10 minuten vóór aanvang te registreren. Na de conferentie zal een herhaling van de webcast beschikbaar zijn op Ablynx' website.

Het ziet er steeds meer naar uit dat Griekenland nogmaals hulp nodig heeft. Bovendien wil de Griekse premier Samaras bij de Duitsers aandringen op een verlenging van de looptijd die land krijgt om orde op zaken te stellen. Duitsland begint de Grieken echter spuugzat te worden. Die hebben tot dusver wel veel verteld, maar weinig of niets gedaan. Verschillende Duitse politici hebben tijdens het afgelopen weekend laten weten dat er geen sprake kan zijn van het opbrengen van extra steun voor Griekenland. Voorlopig gaat de aandacht deze week nog uit naar enkele interessante Belgische bedrijfsresultaten.Ablynx rapporteert op 22 augustus Ablynx deelt mee dat haar halfjaarresultaten zullen worden bekendgemaakt op woensdag 22 augustus 2012, na beurs. Dr Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, zal op donderdag 23 augustus 2012 om 16 uur Belgische tijd in een telefoon- en webcastconferentie de resultaten toelichten, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie. Om in te bellen voor de telefoonconferentie, gelieve volgend nummer te vormen: +32 (0)2 400 34 63. De presentatie over de resultaten zal vóór aanvang van de conferentie beschikbaar zijn op Ablynx' website, www.ablynx.com. De presentatie zal live worden uitgezonden en is toegankelijk via deze link. Deelnemers worden aangeraden om ten minste 10 minuten vóór aanvang te registreren. Na de conferentie zal een herhaling van de webcast beschikbaar zijn op Ablynx' website.