Die laten zich ook niet van de wijs brengen door het feit dat de VIX, ook wel de fear factor genaamd, tot een nieuw dieptepunt is teruggevallen. Die terugval heeft vooral te maken met het feit dat er momenteel niets belangrijks te gebeuren staat. Maar daar kan verandering in komen.

Het uur van de waarheid kan aanbreken wanneer ergens in de tweede helft van dit jaar de Amerikaanse centrale bank haar steunmaatregelen zal terugschroeven. Op dat moment zal moeten blijken of de economie in de Verenigde Staten zich zonder de steun van de FED zal kunnen rechthouden.

Die laten zich ook niet van de wijs brengen door het feit dat de VIX, ook wel de fear factor genaamd, tot een nieuw dieptepunt is teruggevallen. Die terugval heeft vooral te maken met het feit dat er momenteel niets belangrijks te gebeuren staat. Maar daar kan verandering in komen. Het uur van de waarheid kan aanbreken wanneer ergens in de tweede helft van dit jaar de Amerikaanse centrale bank haar steunmaatregelen zal terugschroeven. Op dat moment zal moeten blijken of de economie in de Verenigde Staten zich zonder de steun van de FED zal kunnen rechthouden.