Dat blijkt onder andere uit het feit dat steeds minder aandelen echt de pannen van het dak spelen. Het aantal voortrekkers van de rally wordt met andere woorden steeds kleiner. Maar misschien een nog duidelijker signaal wordt gegeven door de verhandelde volumes.

Die vertonen namelijk eveneens een dalende trend, zoals blijkt uit de recent gepubliceerde kwartaalcijfers van de grote Amerikaanse banken. Jefferies, Deutsche Bank, Citigroup en JP Morgan Chase, om maar deze vier te noemen, hebben allen een forse daling van de verhandelde volumes gemeld. Die daling kan mogelijk de voorbode zijn van een forse correctie in de beurskoersen.

Dat blijkt onder andere uit het feit dat steeds minder aandelen echt de pannen van het dak spelen. Het aantal voortrekkers van de rally wordt met andere woorden steeds kleiner. Maar misschien een nog duidelijker signaal wordt gegeven door de verhandelde volumes. Die vertonen namelijk eveneens een dalende trend, zoals blijkt uit de recent gepubliceerde kwartaalcijfers van de grote Amerikaanse banken. Jefferies, Deutsche Bank, Citigroup en JP Morgan Chase, om maar deze vier te noemen, hebben allen een forse daling van de verhandelde volumes gemeld. Die daling kan mogelijk de voorbode zijn van een forse correctie in de beurskoersen.