In tegenstelling tot vorig jaar zijn de netwerkoperatoren Proximus, Mobistar en Base niet altijd meer de goedkoopste voor de belprofielen die Test-Aankoop heeft opgesteld.

Met sommige zogenaamde virtuele operatoren (die een van de drie bestaande netwerken huren), zoals Mobile Vikings, Telenet, Dommel Mobile en Jim Mobile, is de gebruiker nu soms goedkoper af.

Overigens ijvert Test-Aankoop sinds lang voor de afschaffing van de nog steeds veel te hoge roamingkosten (bijkomende kosten voor gsm-gebruik in het buitenland).

De consumentenorganisatie zegt dan ook verheugd te zijn met de stemming door het Europees Parlement voor de afschaffing ervan tegen uiterlijk einde 2015.

In tegenstelling tot vorig jaar zijn de netwerkoperatoren Proximus, Mobistar en Base niet altijd meer de goedkoopste voor de belprofielen die Test-Aankoop heeft opgesteld. Met sommige zogenaamde virtuele operatoren (die een van de drie bestaande netwerken huren), zoals Mobile Vikings, Telenet, Dommel Mobile en Jim Mobile, is de gebruiker nu soms goedkoper af. Overigens ijvert Test-Aankoop sinds lang voor de afschaffing van de nog steeds veel te hoge roamingkosten (bijkomende kosten voor gsm-gebruik in het buitenland). De consumentenorganisatie zegt dan ook verheugd te zijn met de stemming door het Europees Parlement voor de afschaffing ervan tegen uiterlijk einde 2015.