De winsten op de groeimarkten vallen momenteel te rapen in Myanmar en Noord-Korea, met Angola als derde verrassende keuze. In de twee Aziatische landen zijn buitengewone dingen aan het gebeuren, volgens Rogers mogen we van positieve gebeurtenissen spreken.

Myanmar en Angola behoren economisch tot de slechtste landen van de wereld, het kan er alleen maar beter gaan. Noord-Korea is omwille van zijn starre regime een geval apart, maar de gouden munten uitgegeven door dit land interesseren Rogers wel.

De winsten op de groeimarkten vallen momenteel te rapen in Myanmar en Noord-Korea, met Angola als derde verrassende keuze. In de twee Aziatische landen zijn buitengewone dingen aan het gebeuren, volgens Rogers mogen we van positieve gebeurtenissen spreken. Myanmar en Angola behoren economisch tot de slechtste landen van de wereld, het kan er alleen maar beter gaan. Noord-Korea is omwille van zijn starre regime een geval apart, maar de gouden munten uitgegeven door dit land interesseren Rogers wel.