Alle centrale banken in de wereld hebben samen 14.000 miljard dollar op de balansen staan, een bedrag dat onmiskenbaar tot de verbeelding spreekt. Volgens Business Insider is de boodschap duidelijk: vergeet de vorige zeepbellen, dit is de Big Lebowski.

Daarmee wordt uiteraard verwezen naar de gelijknamige film, bedoeld wordt dat deze zeepbel alle anderen overtreft. We zijn volgens Tyler Durden van BI aanbeland in een wereld die we nog nooit gezien en meegemaakt hebben en die we ook liever niet zouden zien of meemaken.

Alle centrale banken in de wereld hebben samen 14.000 miljard dollar op de balansen staan, een bedrag dat onmiskenbaar tot de verbeelding spreekt. Volgens Business Insider is de boodschap duidelijk: vergeet de vorige zeepbellen, dit is de Big Lebowski. Daarmee wordt uiteraard verwezen naar de gelijknamige film, bedoeld wordt dat deze zeepbel alle anderen overtreft. We zijn volgens Tyler Durden van BI aanbeland in een wereld die we nog nooit gezien en meegemaakt hebben en die we ook liever niet zouden zien of meemaken.