Nouriel Roubini, beter bekend als dr. Doom is echter van mening dat de Verenigde Staten als land de grote verliezers zijn geworden. Ze werden namelijk door hun leiders in de steek gelaten op een schandalige manier. Het politiek systeem in de VS werkt simpelweg niet meer.

Dat betekent dat een volgende crisis om de hoek loert. De Verenigde Staten zullen brutaal wakker geschud worden door een vreselijke nachtmerrie.

Roubini verwacht de volgende crisis binnen twee maanden. De besparingen in de uitgaven worden dan voelbaar op een moment dat de staatsschulden opnieuw een plafond bereiken.

Nouriel Roubini, beter bekend als dr. Doom is echter van mening dat de Verenigde Staten als land de grote verliezers zijn geworden. Ze werden namelijk door hun leiders in de steek gelaten op een schandalige manier. Het politiek systeem in de VS werkt simpelweg niet meer. Dat betekent dat een volgende crisis om de hoek loert. De Verenigde Staten zullen brutaal wakker geschud worden door een vreselijke nachtmerrie. Roubini verwacht de volgende crisis binnen twee maanden. De besparingen in de uitgaven worden dan voelbaar op een moment dat de staatsschulden opnieuw een plafond bereiken.