Daarnaast werden de Verenigde Staten eveneens als de derde slechtste plaats om te belegen beschouwd na de Europese Unie en Japan, dit onder andere naar aanleiding van QE2.

Todd Lechtenberger, chief investment officer bij Bodard Trust in Oklahoma City, merkt op dat de markten gedreven worden door de FED en niet door de economische fundamentals.

Volgens Lechtenberger is er momenteel heel wat kunstmatig geld dat de financiële markten in beweging brengt. Hij twijfelt er aan of deze situatie zal kunnen blijven duren.

Daarnaast werden de Verenigde Staten eveneens als de derde slechtste plaats om te belegen beschouwd na de Europese Unie en Japan, dit onder andere naar aanleiding van QE2. Todd Lechtenberger, chief investment officer bij Bodard Trust in Oklahoma City, merkt op dat de markten gedreven worden door de FED en niet door de economische fundamentals. Volgens Lechtenberger is er momenteel heel wat kunstmatig geld dat de financiële markten in beweging brengt. Hij twijfelt er aan of deze situatie zal kunnen blijven duren.