Senator Judd Gregg, een republikein voor de staat New Hampshire, is van mening dat het tijd is om te handelen. Gebeurt dat niet, dan dreigen de Verenigde Staten een bananenrepubliek te worden.

Volgens Gregg moeten er duidelijk prioriteiten worden gelegd. Hij geeft prioriteit aan het afbouwen van het tekort op de begroting en aan het afbouwen van de uitstaande schulden.

Gregg neemt daarbij voor lief dat de dollar het kind van de rekening gaat worden. Hij is van mening dat de Verenigde Staten niet voor eeuwig een sterke dollar kunnen blijven verdedigen.

Senator Judd Gregg, een republikein voor de staat New Hampshire, is van mening dat het tijd is om te handelen. Gebeurt dat niet, dan dreigen de Verenigde Staten een bananenrepubliek te worden. Volgens Gregg moeten er duidelijk prioriteiten worden gelegd. Hij geeft prioriteit aan het afbouwen van het tekort op de begroting en aan het afbouwen van de uitstaande schulden. Gregg neemt daarbij voor lief dat de dollar het kind van de rekening gaat worden. Hij is van mening dat de Verenigde Staten niet voor eeuwig een sterke dollar kunnen blijven verdedigen.