David Stockman was destijds onder Ronald Reagan Director of the Office of Management en in die hoedanigheid ontwerper van het Amerikaans belastingstelstel. Stockman windt geen doekjes om de huidige situatie: de Verenigde Staten stevenen op een financieel armageddon af.

In een niet zo verre toekomst wacht een financiële crisis van enorme omvang, aldus Stockman. De begrotingsproblemen krijgen momenteel nauwelijks aandacht vanwege de Syrië-crisis, maar ze zullen op een bepaald moment in alle hevigheid aan de oppervlakte komen.

David Stockman was destijds onder Ronald Reagan Director of the Office of Management en in die hoedanigheid ontwerper van het Amerikaans belastingstelstel. Stockman windt geen doekjes om de huidige situatie: de Verenigde Staten stevenen op een financieel armageddon af. In een niet zo verre toekomst wacht een financiële crisis van enorme omvang, aldus Stockman. De begrotingsproblemen krijgen momenteel nauwelijks aandacht vanwege de Syrië-crisis, maar ze zullen op een bepaald moment in alle hevigheid aan de oppervlakte komen.