Jim Rogers, chairman van Rogers Holdings, is van mening dat de VS-economie alleen kan herstellen wanneer er eerst financieel orde op zaken is gesteld. Volgens Rogers hebben alleen de Europese centrale bankiers begrepen hoe ze de crisis moeten aanpakken.

De Amerikanen hebben de boodschap nog niet begrepen, maar zullen tot hun schade en schande ondervinden wat het betekent om op grote schaal geld te drukken.

De Verenigde Staten is momenteel de grootste schuldenaar in de wereldgeschiedenis. Rogers herhaalde nogmaals dat een economie in problemen failliet moet kunnen gaan, zoals met slechte bedrijven het geval is.

De Verenigde Staten proberen nu om hun problemen naar de toekomst te verschuiven, maar dat is een strategie die gedoemd is om te mislukken. Het heeft in het verleden niet gewerkt en zal ook nu niet werken.

Jim Rogers, chairman van Rogers Holdings, is van mening dat de VS-economie alleen kan herstellen wanneer er eerst financieel orde op zaken is gesteld. Volgens Rogers hebben alleen de Europese centrale bankiers begrepen hoe ze de crisis moeten aanpakken. De Amerikanen hebben de boodschap nog niet begrepen, maar zullen tot hun schade en schande ondervinden wat het betekent om op grote schaal geld te drukken. De Verenigde Staten is momenteel de grootste schuldenaar in de wereldgeschiedenis. Rogers herhaalde nogmaals dat een economie in problemen failliet moet kunnen gaan, zoals met slechte bedrijven het geval is. De Verenigde Staten proberen nu om hun problemen naar de toekomst te verschuiven, maar dat is een strategie die gedoemd is om te mislukken. Het heeft in het verleden niet gewerkt en zal ook nu niet werken.