De Amerikaanse overheidsschuld is inderdaad volgens Dexia niet houdbaar, ondanks een economische groei van om en bij de 3 % voor 2011 en 2012.

Het ratingagentschap betreurt het gebrek aan transparantie van de Amerikaanse overheid bij het rechttrekken van hun overheidsfinanciën.

Elk grootscheeps project wordt afgeblokt, omdat er geen democratische meerderheid is in het Amerikaanse Congres. De Amerikaanse overheid heeft de boodschap begrepen.

Republikeinen en democraten hebben een tweepartijencommissie opgericht, die een reeks voor de ratingagentschappen aanvaardbare maatregelen kan uitwerken, tot de presidentsverkiezingen in 2012.

De Amerikaanse overheidsschuld is inderdaad volgens Dexia niet houdbaar, ondanks een economische groei van om en bij de 3 % voor 2011 en 2012. Het ratingagentschap betreurt het gebrek aan transparantie van de Amerikaanse overheid bij het rechttrekken van hun overheidsfinanciën. Elk grootscheeps project wordt afgeblokt, omdat er geen democratische meerderheid is in het Amerikaanse Congres. De Amerikaanse overheid heeft de boodschap begrepen. Republikeinen en democraten hebben een tweepartijencommissie opgericht, die een reeks voor de ratingagentschappen aanvaardbare maatregelen kan uitwerken, tot de presidentsverkiezingen in 2012.