Uiteraard blijft de Europese begrotingscrisis de richtinggevende factor op de financiële markten, iedereen wacht op dat vlak op goed nieuws.

Vandaag vergaderen de zeven grootste industrielanden, verenigd in G-7, over de crisis. Concrete maatregelen worden (nog) niet verwacht, maar mogelijk gaan er wel voorbereidingen worden getroffen voor een krachtig ingrijpen later deze maand.

De Verenigde Staten hopen alleszins op versnelde actie wat de Europese begrotingscrisis betreft

Melexis koopt eigen aandelen in

De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010).

Melexis Technologies NV maakt gisteren bekend dat het in de periode van 28 mei tot en met 1 juni 2012 11,203 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.

Uiteraard blijft de Europese begrotingscrisis de richtinggevende factor op de financiële markten, iedereen wacht op dat vlak op goed nieuws. Vandaag vergaderen de zeven grootste industrielanden, verenigd in G-7, over de crisis. Concrete maatregelen worden (nog) niet verwacht, maar mogelijk gaan er wel voorbereidingen worden getroffen voor een krachtig ingrijpen later deze maand. De Verenigde Staten hopen alleszins op versnelde actie wat de Europese begrotingscrisis betreft Melexis koopt eigen aandelen in De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010). Melexis Technologies NV maakt gisteren bekend dat het in de periode van 28 mei tot en met 1 juni 2012 11,203 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.