De media bazuinen weliswaar uit dat de financiële crisis achter de rug is, maar de econmische statistieken worden steeds slechter.

In de Verenigde Staten wordt volgens Durden enigszins denigrerend neergekeken op Europa, maar daar is volgens Durden geen enkele reden voor. De Amerikanen leven namelijk nog altijd in een zeepbel van welvaart die wordt gevoed door het aangaan van schulden.

De realiteit is dat de Amerikaanse economie in 2012 niet zo bijster goed presteerde en dat de besparingsmaatregelen hoe dan ook op de economie gaan weten.

De Verenigde Staten hebben misschien nog een paar zeepbelmaanden voor de boeg, maar zullen daarna op hun beurt met de neus op de feiten worden geduwd.

De media bazuinen weliswaar uit dat de financiële crisis achter de rug is, maar de econmische statistieken worden steeds slechter. In de Verenigde Staten wordt volgens Durden enigszins denigrerend neergekeken op Europa, maar daar is volgens Durden geen enkele reden voor. De Amerikanen leven namelijk nog altijd in een zeepbel van welvaart die wordt gevoed door het aangaan van schulden. De realiteit is dat de Amerikaanse economie in 2012 niet zo bijster goed presteerde en dat de besparingsmaatregelen hoe dan ook op de economie gaan weten. De Verenigde Staten hebben misschien nog een paar zeepbelmaanden voor de boeg, maar zullen daarna op hun beurt met de neus op de feiten worden geduwd.