Volgens Nobelprijswinnaar Paul Krugman is dat echter het domste wat Washington zou kunnen doen. Elk ingrijpen op het vlak van besparingen kan de economie zware schade toebrengen en dat is iets wat de Amerikanen momenteel kost wat kost moeten vermijden.

De Verenigde Staten hebben volgens Krugman maar één keuze: de bal voor zich uit blijven schoppen. De begrotingsproblemen op lange termijn zullen toch niet opgelost raken.

Dat is weliswaar geen ideale situatie, maar er zal niets ernstigs gebeuren wanneer ze niet snel opgelost zijn. De bal voor zich uit schoppen, is daarom momenteel de beste oplossing.

Volgens Nobelprijswinnaar Paul Krugman is dat echter het domste wat Washington zou kunnen doen. Elk ingrijpen op het vlak van besparingen kan de economie zware schade toebrengen en dat is iets wat de Amerikanen momenteel kost wat kost moeten vermijden. De Verenigde Staten hebben volgens Krugman maar één keuze: de bal voor zich uit blijven schoppen. De begrotingsproblemen op lange termijn zullen toch niet opgelost raken. Dat is weliswaar geen ideale situatie, maar er zal niets ernstigs gebeuren wanneer ze niet snel opgelost zijn. De bal voor zich uit schoppen, is daarom momenteel de beste oplossing.