Daarnaast wordt er in de bedrijfswereld opnieuw aangeworven, zij het voorlopig nog op een bescheiden schaal. David Walker, oprichter van het Comeback America Initiative en voormalig U.S. Comptroller, blijft echter voorzichtig.

De Verenigde Staten gaan nog enkele jaren met instabiliteit af te rekenen krijgen en die instabiliteit zal vergezeld gaan met onzekerheid. Beide factoren samen staan een fors herstel in de weg.

Walker verwijst in dat verband bijvoorbeeld naar de verlening van de belastingverlaging. Die is weliswaar goedgekeurd, maar blijft beperkt in tijd en ruimte. Van een definitieve oplossing is zeker nog geen sprake.

Daarnaast wordt er in de bedrijfswereld opnieuw aangeworven, zij het voorlopig nog op een bescheiden schaal. David Walker, oprichter van het Comeback America Initiative en voormalig U.S. Comptroller, blijft echter voorzichtig. De Verenigde Staten gaan nog enkele jaren met instabiliteit af te rekenen krijgen en die instabiliteit zal vergezeld gaan met onzekerheid. Beide factoren samen staan een fors herstel in de weg. Walker verwijst in dat verband bijvoorbeeld naar de verlening van de belastingverlaging. Die is weliswaar goedgekeurd, maar blijft beperkt in tijd en ruimte. Van een definitieve oplossing is zeker nog geen sprake.