Hij of zij leest in de krant dat het economisch beter gaat, maar in het dagelijks leven valt daar weinig of niets van te merken. Volgens Arianna Huffington is het daarom hoog tijd dat er iets gebeurt.

De Verenigde Staten dreigen namelijk een derdewereldland te worden, met een alsmaar oplopende armoede. Het grote probleem dreigt volgens Huffington het verdwijnen van de middenklasse te worden.

Zij stelt vast dat de mobiliteit van de Amerikanen, traditioneel een eigenschap die de economie ondersteunde, aan het verdwijnen is. Bovendien boert de kwaliteit van het onderwijssysteem zienderogen achteruit, met alle gevolgen van dien.

Hij of zij leest in de krant dat het economisch beter gaat, maar in het dagelijks leven valt daar weinig of niets van te merken. Volgens Arianna Huffington is het daarom hoog tijd dat er iets gebeurt. De Verenigde Staten dreigen namelijk een derdewereldland te worden, met een alsmaar oplopende armoede. Het grote probleem dreigt volgens Huffington het verdwijnen van de middenklasse te worden. Zij stelt vast dat de mobiliteit van de Amerikanen, traditioneel een eigenschap die de economie ondersteunde, aan het verdwijnen is. Bovendien boert de kwaliteit van het onderwijssysteem zienderogen achteruit, met alle gevolgen van dien.