Maar Peterson stelt nu vast dat het met zijn land de verkeerde weg opgaat. De Verenigde Staten consumeren in plaats van te sparen en te investeren, aldus Peterson.

De voormalige topman van Lehman Brothers, co-stichter van de Blackstone Group en ex-U.S. Commerce Secretary, vreest dat zijn negen kleinkinderen niet dezelfde kansen gaat krijgen als deze die hijzelf gekregen heeft.

Zonder investeringen kan de economische groei niet worden verder gezet en kan de levensstandaard niet toenemen. Dat is nochtans noodzakelijk om de toekomst van de volgende generaties te garanderen.

Maar Peterson stelt nu vast dat het met zijn land de verkeerde weg opgaat. De Verenigde Staten consumeren in plaats van te sparen en te investeren, aldus Peterson. De voormalige topman van Lehman Brothers, co-stichter van de Blackstone Group en ex-U.S. Commerce Secretary, vreest dat zijn negen kleinkinderen niet dezelfde kansen gaat krijgen als deze die hijzelf gekregen heeft. Zonder investeringen kan de economische groei niet worden verder gezet en kan de levensstandaard niet toenemen. Dat is nochtans noodzakelijk om de toekomst van de volgende generaties te garanderen.