Maar inmiddels is een nieuw probleem op de voorgrond getreden. Eigenlijk betreft het een oud probleem dat opnieuw de kop boven water steekt, meer bepaald dat van de 'fiscal cliff'. Inderdaad, het schuldenplafond wordt zeer binnenkort opnieuw bereikt.

Minister van Financiën Jack Lew maakte bekend dat dit meer bepaald op 17 oktober zal worden bereikt, waarna de Amerikaanse overheid nog over ongeveer 30 miljard dollar zal beschikken. Er moet dus dringend onderhandeld worden over het optrekken van het schuldenplafond.

Maar inmiddels is een nieuw probleem op de voorgrond getreden. Eigenlijk betreft het een oud probleem dat opnieuw de kop boven water steekt, meer bepaald dat van de 'fiscal cliff'. Inderdaad, het schuldenplafond wordt zeer binnenkort opnieuw bereikt. Minister van Financiën Jack Lew maakte bekend dat dit meer bepaald op 17 oktober zal worden bereikt, waarna de Amerikaanse overheid nog over ongeveer 30 miljard dollar zal beschikken. Er moet dus dringend onderhandeld worden over het optrekken van het schuldenplafond.