In de banksector moeten vooral de "too big to fail" banken in de gaten worden gehouden. Achter de schermen wordt alles al in gereedheid gebracht voor als het zo ver moest zijn. Met name het Verenigd Koninkrijk trekt aan de wagen voor aanslaan van ons spaargeld, de Bank of England speelt een hoofdrol bij de onderhandelingen daaromtrent.

Onder het toeziend oog van David Cameron onderhandelt Marc Carney als gouverneur van de Britse centrale bank met de andere G-20 landen over de manier waarop het probleem kan aangepakt worden. Het spreekt namelijk voor zich dat de plannen om ons spaargeld aan te slaan niet zo maar goedschiks onthaald zullen worden.

In de banksector moeten vooral de "too big to fail" banken in de gaten worden gehouden. Achter de schermen wordt alles al in gereedheid gebracht voor als het zo ver moest zijn. Met name het Verenigd Koninkrijk trekt aan de wagen voor aanslaan van ons spaargeld, de Bank of England speelt een hoofdrol bij de onderhandelingen daaromtrent. Onder het toeziend oog van David Cameron onderhandelt Marc Carney als gouverneur van de Britse centrale bank met de andere G-20 landen over de manier waarop het probleem kan aangepakt worden. Het spreekt namelijk voor zich dat de plannen om ons spaargeld aan te slaan niet zo maar goedschiks onthaald zullen worden.