Tyler Durden van Zerohedge spreekt in dat verband niet meer van een Great Depression, maar van een Greatest Depression.

Ze zal namelijk veel langer duren dan die in de jaren 30 de Verenigde Staten trof. Gevolg van een falend politiek beleid is dat de bedrijfswereld alle vertrouwen in de politiek hebben verloren. David Cameron is in zowat alle bedrijven de kop van jut, niemand gelooft nog in hem en zijn ploeg.

Cameron heeft namelijk op alle punten gefaald. Hij is er niet in geslaagd om de werkloosheidsgraad te doen dalen, hij heeft de economie niet doen laten groeien, hij heeft de import en de export niet aangezwengeld, hij heeft niet minder geld geleend en zo kan Durden nog wel een tijdje doorgaan. De politiek van de regering Cameron is met andere woorden één grote flop.

Tyler Durden van Zerohedge spreekt in dat verband niet meer van een Great Depression, maar van een Greatest Depression. Ze zal namelijk veel langer duren dan die in de jaren 30 de Verenigde Staten trof. Gevolg van een falend politiek beleid is dat de bedrijfswereld alle vertrouwen in de politiek hebben verloren. David Cameron is in zowat alle bedrijven de kop van jut, niemand gelooft nog in hem en zijn ploeg. Cameron heeft namelijk op alle punten gefaald. Hij is er niet in geslaagd om de werkloosheidsgraad te doen dalen, hij heeft de economie niet doen laten groeien, hij heeft de import en de export niet aangezwengeld, hij heeft niet minder geld geleend en zo kan Durden nog wel een tijdje doorgaan. De politiek van de regering Cameron is met andere woorden één grote flop.