In die situatie is in de Verenigde Staten nog altijd geen verandering gekomen. In zijn nieuwe boek "A "Quality Assessment" Of US Jobs Reveals The Ugliest Picture Yet" wordt aangegeven dat de propagandamachine weliswaar hoog van de toren blaast, maar dat daar geen enkele reden voor is.

Steeds meer Amerikanen verdienen nog amper genoeg om het hoofd boven water te houden, de ganse middenklasse lijkt er aan te moeten geloven. Het verdwijnen van die middenklasse is een gigantisch drama dat op termijn tot verarming van de ganse natie zal leiden.

In die situatie is in de Verenigde Staten nog altijd geen verandering gekomen. In zijn nieuwe boek "A "Quality Assessment" Of US Jobs Reveals The Ugliest Picture Yet" wordt aangegeven dat de propagandamachine weliswaar hoog van de toren blaast, maar dat daar geen enkele reden voor is. Steeds meer Amerikanen verdienen nog amper genoeg om het hoofd boven water te houden, de ganse middenklasse lijkt er aan te moeten geloven. Het verdwijnen van die middenklasse is een gigantisch drama dat op termijn tot verarming van de ganse natie zal leiden.