De performance op 1 jaar van de A-aandelen bedraagt nu 23,8 %. De geannualiseerde prestatie op 3 jaar is 9,5 % en 14,5 % op 5 jaar.

Terwijl in het tweede kwartaal geen enkel aandeel daalde met meer dan 10%, waren er wel 7 aandelen die meer dan 10% stegen met Nemetschek, Nibe en het recent geïntroduceerde Opus Group als uitschieters.

In het tweede kwartaal werden drie aandelen volledig verkocht: Resilux werd van de hand gedaan na een stijging ongeveer 40% op minder dan 6 maanden.

MAX Automation en Darling Ingredients werden verkocht omdat de winstevolutie niet evolueerde zoals verwacht. Op enkele sterk gestegen aandelen zoals Nemetschek, Melexis en Nibe werd gedeeltelijk winstgenomen.

De performance op 1 jaar van de A-aandelen bedraagt nu 23,8 %. De geannualiseerde prestatie op 3 jaar is 9,5 % en 14,5 % op 5 jaar. Terwijl in het tweede kwartaal geen enkel aandeel daalde met meer dan 10%, waren er wel 7 aandelen die meer dan 10% stegen met Nemetschek, Nibe en het recent geïntroduceerde Opus Group als uitschieters. In het tweede kwartaal werden drie aandelen volledig verkocht: Resilux werd van de hand gedaan na een stijging ongeveer 40% op minder dan 6 maanden. MAX Automation en Darling Ingredients werden verkocht omdat de winstevolutie niet evolueerde zoals verwacht. Op enkele sterk gestegen aandelen zoals Nemetschek, Melexis en Nibe werd gedeeltelijk winstgenomen.