In Amerika worden vrijdag de cijfers van de detailhandel bekend gemaakt die naar verwachting een bescheiden groei zullen optekenen. Vrijdag worden ook de bedrijfsvoorraden bekendgemaakt.

Daarnaast zijn de economische indicatoren relatief schaars. Woensdag worden in Japan de BBP-cijfers voor het vierde kwartaal bekendgemaakt, evenals de exportcijfers in China.

Donderdag komen we meer te weten over de kleinhandelsverkopen in China, terwijl de Zwitserse centrale bank een beslissing over de rente moet nemen. Vrijdag wordt in de Verenigde Staten de index van het consumentenvertrouwen bekendgemaakt.

In Amerika worden vrijdag de cijfers van de detailhandel bekend gemaakt die naar verwachting een bescheiden groei zullen optekenen. Vrijdag worden ook de bedrijfsvoorraden bekendgemaakt. Daarnaast zijn de economische indicatoren relatief schaars. Woensdag worden in Japan de BBP-cijfers voor het vierde kwartaal bekendgemaakt, evenals de exportcijfers in China. Donderdag komen we meer te weten over de kleinhandelsverkopen in China, terwijl de Zwitserse centrale bank een beslissing over de rente moet nemen. Vrijdag wordt in de Verenigde Staten de index van het consumentenvertrouwen bekendgemaakt.