De overname van de handset divisie van Nokia is een belangrijke stap voorwaarts voor Microsoft. Laatstgenoemd bedrijf controleert nu zowel de software als de hardware van de eigen activiteiten, waarbij het voorbeeld van Apple min of meer wordt gevolgd.

Trip Chowdhry, managing director equity research bij Global Equities Research, is van mening dat de overname te laat komt en niet ver genoeg gaat. Microsoft zal zichzelf onmogelijk kunnen vernieuwen door een bedrijf in problemen als Nokia over te nemen.

De overname van de handset divisie van Nokia is een belangrijke stap voorwaarts voor Microsoft. Laatstgenoemd bedrijf controleert nu zowel de software als de hardware van de eigen activiteiten, waarbij het voorbeeld van Apple min of meer wordt gevolgd. Trip Chowdhry, managing director equity research bij Global Equities Research, is van mening dat de overname te laat komt en niet ver genoeg gaat. Microsoft zal zichzelf onmogelijk kunnen vernieuwen door een bedrijf in problemen als Nokia over te nemen.