Vanmorgen waren er toch nog enkele bedrijven die met kwartaalcijfers kwamen. De trading update van WPP werd goed onthaald, de koers noteert duidelijk hoger. Anderzijds moet Alcatel-Lucent op de cijfers terrein prijsgeven.

De Brusselse opende nochtans stevig in de winst, de BEL 20 noteert zowat 1% hoger. De kwartaalcijfers van Belgacom bevatten geen verrassingen, de koers noteert vrijwel stabiel. Afga-Gevaert reageert positief op beter dan verwachte kwartaalcijfers, terwijl de koers van Option opnieuw onder druk staat.

Vanmorgen waren er toch nog enkele bedrijven die met kwartaalcijfers kwamen. De trading update van WPP werd goed onthaald, de koers noteert duidelijk hoger. Anderzijds moet Alcatel-Lucent op de cijfers terrein prijsgeven. De Brusselse opende nochtans stevig in de winst, de BEL 20 noteert zowat 1% hoger. De kwartaalcijfers van Belgacom bevatten geen verrassingen, de koers noteert vrijwel stabiel. Afga-Gevaert reageert positief op beter dan verwachte kwartaalcijfers, terwijl de koers van Option opnieuw onder druk staat.