Euro houdt stand boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3439 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,491%, of bijna 2% meer ten opzichte van het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1304 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 101 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3439 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,491%, of bijna 2% meer ten opzichte van het slotniveau van vrijdag. Goudprijs stabiel, olieprijs in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1304 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 101 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.