Euro valt terug richting 1,345 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3463 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,464%, of plusminus stabiel ten opzichte van het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs blijft dalen, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1306 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 103 dollar betaald of bijna driekwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug richting 1,345 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3463 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,464%, of plusminus stabiel ten opzichte van het slotniveau van dinsdag. Goudprijs blijft dalen, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1306 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 103 dollar betaald of bijna driekwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.