Euro valt terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro vrij fors lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3545 dollar betaald, of bijna een halve procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,635%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs hoger, olieprijs moet passen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1260 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro vrij fors lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3545 dollar betaald, of bijna een halve procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,635%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs hoger, olieprijs moet passen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1260 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.