Euro weer onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3598 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,534%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs licht lager, olieprijs volgt dit voorbeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1244 dollar betaald, of een bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd ook wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 102,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer onder 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3598 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,534%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs licht lager, olieprijs volgt dit voorbeeld Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1244 dollar betaald, of een bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd ook wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 102,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.