Euro breekt door kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten klampte de euro goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3906 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,726%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs blijft zwak

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1370 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 98 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro breekt door kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten klampte de euro goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3906 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,726%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs blijft zwak Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1370 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 98 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.