Euro valt terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer wat achteruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3595 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,763%, of ruim een anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs licht hoger, olieprijs herstelt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1291 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 100 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer wat achteruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3595 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,763%, of ruim een anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs licht hoger, olieprijs herstelt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1291 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 100 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.