Euro houdt stand rond 1,3550 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3559 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,825%, of fracties van een procent minder ditmaal dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olieprijs hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of bijna een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 95 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand rond 1,3550 dollar Op de valutamarkten bleef de euro ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3559 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,825%, of fracties van een procent minder ditmaal dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olieprijs hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of bijna een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 95 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.