Euro stoot weer door boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3606 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,963%, of zowat bijna 1% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs vrijwel stabiel, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1227 dollar betaald, of fracties van een procent boven het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog ruim 97 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot weer door boven 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3606 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,963%, of zowat bijna 1% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs vrijwel stabiel, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1227 dollar betaald, of fracties van een procent boven het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog ruim 97 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.