Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kon de euro eveneens een kleine winst vasthouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3506 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,678%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs moet weer plooien, olieprijs geeft eveneens terrein prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 93 dollar betaald of zowat een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kon de euro eveneens een kleine winst vasthouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3506 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,678%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs moet weer plooien, olieprijs geeft eveneens terrein prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 93 dollar betaald of zowat een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.